Sinds 2016 speel ik voor 147 Esssen. Ik had er paar toernooien gespeeld en voelde me er steeds zéér op men gemak. De mensen hadden dit snel begrepen en vroegen me om hun Bundesliga team te vervoegen, daar moest ik geen seconde over nadenken.  Na een 4e plaats vorig jaar hebben we voor versterking gezorgd nu , 1 speler verdwijnt maar 3 Duitse toppers , Roman Dietzel, Jan Eisenstein & Jan Joachim zullen samen met mij, Jeff Jacobs en Roy Stolk het team proberen kampioen te maken in 2018 !

  • Our Captain : German Champion 2014 & Champion 2010 - U21

De club is in handen van onze “mutti” Silja, ook zijn er nog verschillende vrijwilligers die alles met  hart & ziel voor deze prachtige club doen. Onze mutti zorgt ervoor dat tijdens toernooien , bundesliga weekends enz. altijd alles verzorgd en gepland is tot in de puntjes. Echt een topmadam ! Voor de rest kan ik maar 1 dingen zeggen 147 Essen is een familieclub , iedereen komt op voor iedereen en ook altijd ambiance wanneer nodig !

Handige gegevens :

Adres :  Münchener Str. 59   –   45145 Esssen

Tel.Nr. : +49 0201 47972759

Website : https://sc147essen.de/

Sfeerbeelden :