Sinds begin 2017 ben ik lid van De Leug en zal ik volgend seizoen uitkomen in Team 1 samen met Belgisch Kampioen Heren 2017 Jeff Jacobs ( ik speelde al 4 jaar samen in mijn vorige club ). De andere 2 teamspelers zijn ook jong geweld en 2 toppers bij de jeugd die ook al hun sporen hebben verdiend bij de heren, zijnde Wesley Pelgrims en Jesse Schelfhaut.

  • Jeff Jacobs, Belgisch Kampioen Heren 2017

Zaakvoerder van De Leug is Steve Verelst, een topper op rust. Hij zorgt ervoor dat iedereen met plezier in een perfecte sfeer zen sport kan beoefenen en op goed onderhouden materiaal kan trainen. Onder het personeel in de club nog een oude bekende nl. één der absolute toppers aller tijden in België Yvan Van Velthoven. Ik moet er geen tekening bij maken dat De Leug snooker uitademt 🙂 .

Handige gegevens :

Adres : Leugstraat 54 – 2630 Aartselaar

Tel.Nr. : 03-877.40.51

Website : http://deleug.be/nl

Sfeerbeelden :