Arena (Gent)

Vanwege de gekend perikelen in Antwerpen met de 2 nationale bonden koos ik om vanaf 2019-2020 uit te komen in competitie voor Arena Gent. Geen onbekende club onverwachte keuze wetende dat we met DMT daar ook coaching geven en veel DMT toernooien hosten oa ons jaarlijks groot Open . Igor had me een gevraagd of ik voor 1 van zijn teams wou spelen in ere en ik heb daar positief op geantwoord . Mijn teamgenoten zullen Jurgen VD.Bossche en Tim Jonckers zijn . Ook komt er in Arena een academy op de 1e verdieping waar we met DMT coaching geven en ook competitie spelen in ere en kunnen trainen. Ik ben ervan overtuigd dat het een goede stap/keuze is.  Ook Shawn speelt voor de vlag van Arena nationale toernooien en is reserve om eventueel eens interclub te spelen.

Arena Gent is in handen van Igor & Marijke. Geen makkelijke taak want héél veel snookertafels en pooltafels kan je hier terug vinden. Als je hier eens langskomt of komt spelen, aarzel niet om de keuken uit te proberen, het eten is hier absoluut een aanrader. Ondanks de binnenstad Gent, is er aan de club genoeg gratis parking.

In Arena spelen verschillende toppers en spelers die in de nationale rankings meedraaien . Kevin Hanssens ( regerend Belgisch Kampioen ) , Yorben Vervondel , Kristoff De Mulder , Peter Cnudde , Yago Montes Lorenzo , Jeffrey VD.Velde , Jurgen VD.Bossche , Tim Jonckers , Tino De Witte , men buddy Jeff Jacobs ( enkel als reservespeler ) en Jesse Schelfhaut ook ex De Leug , Lieven Bauters , Tijs V.Puyenbroeck , Guy D’hond en ook nog andere deftige snookerspelers. Goei trainingspartners genoeg dus.